't Gooi Estate Rentals
Sint Janstraat 25a
1251 KZ Laren; Bezoek op afspraak
*****ONS KANTOOR IS GESLOTEN VAN 22 DECEMBER 2018 T/M 1 JANUARI 2019/WE ARE CLOSED FROM DECEMBER 21ST 2018 UNTIL JANUARY 1ST 2019*****
Tel: 035-888 49 90; 06-492 39 337
Mail: info@gooirentals.nl

Over ons

Graag wil ik mij aan u voorstellen.

Mijn kennis en ervaring heb ik opgedaan bij een gerenommeerd NVM-kantoor in Hilversum, waar ik 16 jaar heb gewerkt.

De laatste 10 jaar heb ik daar de Afdeling Verhuur versterkt.
Door middel van een uitgebreid regionaal, nationaal en internationaal relatienetwerk en goede contacten met de verschillende relocationbureaus, benader ik op geheel eigenwijze de (internationale) verhuurmarkt in het Gooi en omstreken en adviseer huurders en verhuurders op een persoonlijke en professionele manier bij een succesvolle bemiddeling.
Mijn kracht is een positieve aard, kennis van zaken, daadkracht en een uitgebreid netwerk, waardoor ik snel kan schakelen en de link weet te leggen!

Wenst u persoonlijke advies, u kunt direct contact met mij opnemen:

Marie-José van Klooster

035- 888 4990 of 06-49239337 of hilversum@gooirentals.nl
Kortom ‘t Gooi Estate Rentals is dé verhuurspecialist op het gebied van woningen in het Gooi. Hier komen alle onderdelen van de verhuurmakelaardij en de verschillende services die hierbij komen kijken, bij elkaar. Alles is gericht op de wensen van de klant, u kiest voor datgene wat bij u past. Dit betekent dat u kunt huren zonder zich druk te maken over allerlei bijkomende zaken. U regelt het bij ‘t Gooi Estate Rentals!

Bij t Gooi Estate Rentals kunt u terecht voor:

Aanhuur van een woning
U bent op zoek naar een woning; wij helpen u bij het zoeken van de geschikte woning en begeleiden u bij het gehele aanhuurproces.

Verhuur van een/ uw woning
Uw wilt uw/ de woning zo goed mogelijk en zorgeloos verhuren. ‘t Gooi Estate Rentals gaat voor u opzoek naar de juiste huurder.

Verhuurstyling
Uw woning verhuur klaar maken? Via een uitgebreid netwerk regelen wij snel en goedkoop de juiste contacten.

Beheer
Graag het technisch beheer uitbesteden? ‘t Gooi Estate Rentals is het aanspreekpunt voor huurders bij onderhoudsklachten.