't Gooi Estate Rentals
Houtzagerij 1
1251 GK Laren

Tel: 035-888 49 90; 06-492 39 337
Mail: info@gooirentals.nl

Over ons

‘t Gooi Estate Rentals is er voor u!

‘t Gooi Estate Rentals is gespecialiseerd in het verhuren van uw gestoffeerde en/of gemeubileerde woning of luxe appartement voor langdurige of kortlopende periode. Met ‘t Gooi Estate Rentals omzeilt u een hoop problemen. Juist als u voor langere periode niet aanwezig bent en uw woning wenst te verhuren, dan is ‘t Gooi Estate Rentals een uitkomst.

Wij hebben een uitgebreid regionaal, nationaal en internationaal netwerk. Wij wisselen accounts uit en zodoende hoeft u niet zelf op zoek naar een huurder.

Wij stellen u op de hoogte van de rechten en plichten van u als huurder of als verhuurder. Rekening houdend met deze wetten, stellen wij aan de hand van uw wensen een juist huurcontract op. Het ontzorgen van huurproblemen, dat is onze bedrijfsmissie.

‘t Gooi Estate Rentals, goed verhuren is een beroep

‘t Gooi Estate Rentals bestaat uit twee vakmensen die alle valkuilen van het verhuren van woningen kennen. Marie-José van Klooster heeft zestien jaar gewerkt bij een gerenommeerd NVM-kantoor in Hilversum. Waarvan tien jaar op de afdeling verhuur.

Alle goede en slechte ervaringen van zowel verhuurder als huurder heeft zij in kaart gebracht en een nieuwe formule bedacht. ‘t Gooi Estate Rentals is een professioneel verhuurbedrijf van onroerend goed. Maar zij is niet de enige die het bedrijf maakt tot wat het is.

Sanny Bijvoet is eveneens een onroerend goed specialist in hart en nieren. Haar opa was makelaar en haar broer ook. ‘Mijn succesverhaal vanuit mijn familie is: zorg voor de klant en ze komen terug.’ ‘t Gooi Estate Rentals groeit dan ook gestaag zonder reclame, de klanten maken reclame van mond tot mond.

Wilt u kennis met ons maken? Een eerste gesprek is altijd kosteloos.

035- 888 4990

06-49239337

info@gooirentals.nl

Marie-José van KloosterSanny Bijvoet