't Gooi Estate Rentals
Houtzagerij 1
1251 GK Laren

Tel: 035-888 49 90; 06-492 39 337
Mail: info@gooirentals.nl

Verhuur

Het Gooi is een prachtige leefomgeving en er is dan ook een grote vraag naar comfortabele eengezinswoningen en luxe appartementen. Wellicht denkt u erover uw woning of appartement te verhuren. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking, waarbij we de verschillende mogelijkheden van verhuur en de verhuurservices kunnen bespreken.

Samen bekijken wij uw wensen en hoe die het beste aansluiten bij uw persoonlijke situatie. Wilt u bijvoorbeeld voor een korte of lange periode verhuren, wilt u gemeubileerd of liever gestoffeerd verhuren? Waar moet u opletten om ervoor te zorgen dat uw woning de potentiële huurder aanspreekt? Welke rechten en plichten hebben de huurder en verhuurder?

Met een gedegen kennis van de markt, een groot bestand aan woningzoekenden en contacten met nationale en internationale bedrijven gaat ‘t Gooi Estate Rentals graag voor u op zoek naar een betrouwbare huurkandidaat.

Spreekt de deskundige begeleiding van‘t Gooi Estate Rentals u aan, vul onderstaand formulier in of bel het nummer 035-8884990. Wij bespreken graag met u uw verhuurwensen!