't Gooi Estate Rentals
Houtzagerij 1
1251 GK Laren

Tel: 035-888 49 90; 06-492 39 337
Mail: info@gooirentals.nl

Lees hier onze reviews

H.P oktober 2019

'Het contact met haar was zeer prettig, zij was zeer goed bereikbaar en mede door haar deskundigheid lukte het haar om de woning binnen no time te verhuren. Aanrader'.

A. v.d.H. september 2019:'
'Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Doe altijd met volle tevredenheid zaken met 't gooi estate Rentals. Zijn altijd eerlijk en deskundig. Aanrader.'

J.H. 2 juli 2019:
'Al meer dan 5 jaar een tevreden klant. Uiteengezet in warme aanbeveling: altijd correct, op tijd, snel & accuraat, vriendelijk, helder, klantgericht, doortastend, empatisch - goed luisteren,mens-mens, professioneel, doelgericht, resultaat. Andere manier van werken en kijken. Specialist in vakgebied- huur en verhuur."

J.M. 3 juli 2019:
" Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie."

C. Bosman 2 april 2019:
"Alles volgens verwachting, super goeie service! Marie José is een rot in het vak die prima tussen huurder en verhuurder weet te laveren. Ook de oplevering met de nieuwe huurder was erg professioneel! Wij doen al 15 jaar met veel plezier zaken met hen."

M. v. D. 17 januari 2019:
"Ik ben tot nu toe uitermate tevreden. Vind je communicatie erg sterk, helder en altijd op tijd. Graag werk ik nog verder met je samen ;)"

J. M. 19 oktober 2018:
" 't Gooi Estate Rentals verhuurt al enige jaren mijn appartement op de Kim in Baarn en met succes. Prima huurders, geen leegstand en een vlotte communicatie. en wat ik als zeer prettig ervaar is dat er even overlegd wordt bij belangrijke beslissingen. Wel zo fijn. "

H. H. 19 oktober 2018:
"Vanaf de eerste kennismaking tot en met de sleutel overhandiging van ons nieuwe huurhuis hebben wij de serviceverlening van ‘t Gooi Estate Rentals als zeer professioneel ervaren. We hebben in het verleden diverse mooie huizen gehuurd maar de makelaar die we deze keer troffen was by far de beste.
Wij kunnen dan ook een ieder aanraden met deze makelaar in zee te gaan om het optimale huis te vinden."

A. van K. 17 oktober 2018:
" Proces bij ons wat anders gelopen omdat we via W. bij jullie kwamen.
Verdere afhandeling en informatievoorziening was correct, netjes en duidelijk professioneel. En ook vriendelijk en behulpzaam.
Goede service dus!"